Projektavimas

Melioracijos statiniai

Lietuvoje jau nusausinta apie 3 mln. hektarų žemės, todėl dabar dažniausiai projektuojama jau įrengtų sausinimo sistemų rekonstrukcija bei remontas. Projektuojamas gyvenviečių ir gamybinių teritorijų sausinimas, pastatų drenažas, stadionų sausinimas. Taip pat projektuojame dirvožemio filtracinių savybių gerinimą (kalkinimą, kurminimą), ežerų bei upių vagų valymą nuo dumblo ir sapropelio.

 

Hidrotechniniai statiniai, vandens telkiniai, užtvankos, kūdros

Tai hidrotechninių statinių prie upių, ežerų bei jūros projektai: užtvankos, potvynių vandens ir žuvų pralaidos, krantinės, prieplaukos, žuvininkystės tvenkiniai. Taip pat projektuojami dirbtiniai paplūdimiai, vandens baseinai, atraminės sienos, teritorijų apsaugos nuo potvynių pylimai, nuošliaužų tvarkymas, šlaitų tvirtinimas bei kiti objektai prie vandens telkinių.

 

Automobilių keliai, gatvės ir tiltai

Rengiami automobilinių kelių, gatvių, tiltų, vamzdinių vandens pralaidų ir kitų kelių statinių projektus. Kelių statiniams, be iki šiol naudotų gelžbetonio konstrukcijų, vis dažniau taikomos estetiškos, ilgaamžės ir ekonomiškos konstrukcijos iš plastiko bei gofruoto metalo. Rengiami kelių remonto bei rekonstrukcijos projektai.

 

 

Vandentiekio ir nuotėkų tinklai, karjerų rekultyvacija

Bendrovė specializuojasi miestų, miestelių , gyvenviečių ir pavienių objektų aprūpinimo vandeniu, vandens kokybės gerinimo, nuotekų šalinimo tinklų, siurblinių bei valymo įrenginių projektavime; rengia paviršinio vandens nuleidimo iš urbanizuotų teritorijų projektus. Rengia naujų savartynų įrengimo ir užpildytų savartynų uždengimo bei rekultivacijos projektus.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!